Algemene voorwaarden

Click here for the English version of these terms and conditions.

Artikel 1. Intellectueel eigendom

Pia Sophia behoudt te allen tijde het intellectuele eigendom over de door haar beschikbaar gestelde producten.

Niets uit deze uitgaven mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

 

Artikel 2. Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– iDeal
De betaalmethode iDEAL is uitsluitend beschikbaar voor mensen met een Nederlandse bankrekening (IBAN). Dit kan een privé-rekening zijn of een zakelijke rekening. 
– PayPal
De betaalmethode PayPal is wereldwijd beschikbaar.
– SPA
De betaalmethode SPA is beschikbaar voor mensen uit 34 Europese landen. Voor een overzicht van deze landen, klik hier.
– Klarna
De betaalmethode Klarna is beschikbaar voor mensen met een Nederlandse, Belgische, Duitse, Oostenrijkse of Finse bankrekening. Wij maken gebruik van het Legal- & Privacybeleid dat door Klarna gehanteerd wordt. Indien u daar meer over wil lezen, klik hier.

 

Artikel 3. Retourbeleid

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Pia Sophia geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@pia-sophia.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@pia-sophia.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Artikel 4. Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn afhankelijk van het land waaruit u bestelt. De verzendkosten worden jaarlijks aangepast aan de kosten die PostNL hanteert. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Artikel 5. Garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@pia-sophia.com. Samen zullen wij tot een oplossing komen om uw klacht op te lossen.

 

Artikel 5. Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels het volgende e-mailadres: info@pia-sophia.com. Een bericht op Instagram of Twitter mag ook: @ThePiaSophia. 

 

Artikel 6. Overige bepalingen

Op deze overeenkomst is Nederlands recht van toepassing. Voor zover door de regels van dwingend recht niet anders wordt voorgeschreven, zullen alle geschillen in verband met Pia Sophia worden voorgelegd aan de bevoegde Nederlandse rechter voor het arrondissement waarin Pia Sophia gevestigd is.

Indien een bepaling in deze gebruiksvoorwaarden nietig blijkt te zijn, tast dit niet de geldigheid van de gehele gebruiksvoorwaarden aan. Partijen zullen in dit geval ter vervanging (een) nieuwe bepaling(en) vaststellen, waarmee zoveel als rechtens mogelijk is aan de bedoeling van de oorspronkelijke bepaling gestalte wordt gegeven.

Pia Sophia is gerechtigd haar rechten en verplichtingen uit de overeenkomst over te dragen aan een derde die Pia Sophia of de betreffende bedrijfsactiviteit van haar overneemt.